Δεν έτρεχε ο Παντελίδης σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας | Video

δεν-έτρεχε-ο-παντελίδης-σύμφωνα-με-τον-334219

Aίτημα για δικό της πραγματογνώμονα, τον κ .Παναγιώτη Μαδιά, κατέθεσε στον εισαγγελέα η οικογένεια Παντελίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή η οικογένεια θεωρεί είτε ότι υπήρξε δολιοφθορά στο αυτοκίνητο, είτε ότι κάποιος έριξε κάτι στο ποτό του και γι αυτόν τον λόγο ζητάει να οριστεί ειδικός που θα εξετάσει τα δεδομένα.

Φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου - SOOC

Επί του παρόντος πάντως, η έρευνα διεξάγεται από την Τροχαία, όπως έχει οριστεί αυτεπάγγελτα, η οποία είναι η μόνη αρμόδια σε αυτό το στάδιο να ορίσει πραγματογνώμονα. Οι εισαγγελικές αρχές επί του παρόντος δεν μπορούν να παρέμβουν με τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης καθώς δεν έχουν παραλάβει δικογραφία, ούτε έχουν ασκήσει ποινικές διώξεις.pp

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία οι μπάρες στις οποίες έπεσε πάνω το τζιπ ήταν σε πολύ κακή κατάσταση με αποτέλεσμα από την πρόσκρουση «να μεταμορφωθούν σε βέλη», όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν.

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, εξέφρασε την  εκτίμηση ότι το αυτοκίνητο του τραγουδιστή δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, γιατί θα είχε εκτραπεί στο πρώτο σημείο επαφής και θα είχε πέσει κάτω από τη γέφυρα.

Δείτε το απόσπασμα από το STAR:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook