Δείτε τη νέα εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας για το Μουντιάλ

δείτε-τη-νέα-εμφάνιση-της-εθνικής-μας-ο-108354

mitroglou brazilΗ νέα εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας αποκαλύφθηκε στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, σε ένα απροσδόκητο και πρωτότυπο λανσάρισμα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης…

Η εταιρία Nike παρουσίασε στην προπόνηση της Τρίτης την καινούρια εμφάνιση, με την οποία οι διεθνείς μας θα δώσουν τις «μάχες» τους στο Μουντιάλ του 2014.

Τη νέα της φανέλα έχει απο το απόγευμα της Τρίτης η εθνική Ελλάδας. Η εμφάνιση, η οποία θα μας οδηγήσει στα γήπεδα της Βραζιλίας, για το Μουντιάλ του 2014 είναι προϊόν της Nike, εταιρίας που ντύνει την «γαλανόλευκη» εδώ και 1,5 χρόνο.

ethniki ellados mundialΑναλυτικά το δελτίο τύπου της Νike:

Η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας αποκαλύφθηκε χθες στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, σε ένα απροσδόκητο και πρωτότυπο λανσάρισμα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Αγ. Κοσμά. Την αποκάλυψη της νέας φανέλας έκαναν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στον ελληνικό τελικό του The Chance, το διεθνές τουρνουά της Nike για την αναζήτηση ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της προπόνησης, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μπήκαν στο γήπεδο, μεταφέροντας ένα από τα ταξιδιωτικά μπαούλα της αποστολής της Εθνικής. Φτάνοντας στη σέντρα του γηπέδου, άνοιξαν το μπαούλο και κάλεσαν όλους τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας να δουν για πρώτη φορά και να παραλάβουν τις νέες φανέλες τους.

Παράλληλα, από τα μεγάφωνα του γηπέδου, ακουγόταν το μήνυμα της Nike προς την Εθνική Ομάδα και τους παίκτες, ενόψει της μεγάλης πρόκλησης του φετινού World Cup. Το μήνυμα καλεί τους παίκτες να τολμήσουν, βάζοντας στόχο το όνειρο στα γήπεδα της Βραζιλίας, παίζοντας ως ομάδα, όπως μόνο οι ίδιοι ξέρουν.

Η συμβολική παράδοση της φανέλας αποτελεί συνέχεια του μηνύματος της Nike “Attack as One”, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια των προκριματικών αγώνων για τη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού. Η καμπάνια υμνεί το πνεύμα της ενότητας και της συνοχής της Εθνικής Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook