Γιώργος Σταθάκης στο CNBC: Έχει “κλείσει” το 99% των εκκρεμοτήτων | Video

γιώργος-σταθάκης-στο-cnbc-έχει-κλείσει-376806

Την εκτίμηση ότι έχει «κλείσει» το 99% των εκκρεμοτήτων, σχετικά με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, που βρίσκεται στο Παρίσι, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), σε συνέντευξή του στο πρακτορείο CNBC.

«Υπάρχουν ορισμένα επιπλέον πράγματα, αλλά νομίζω ότι τις τελευταίες μέρες έχουμε φθάσει λίγο – πολύ σε συμφωνία» επισήμανε ο Έλληνας υπουργός.

Ο ίδιος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί, χωρίς περαιτέρω σημαντικές καθυστερήσεις και απέδωσε τις πρόσφατες ολιγωρίες στον εμπροσθοβαρή χαρακτήρα του προγράμματος.

«Υπάρχουν ορισμένα πολύ ευαίσθητα θέματα, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης διαχείρισης» έσπευσε να διευκρινίσει.

«Είμαστε σ’ ένα κρίσιμο σημείο, αλλά όλα τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι πλέον, ανοίγουμε τον δρόμο για την επιστροφή τόσο των μεσοπρόθεσμων, όσο και των μακροπρόθεσμων επενδυτών στην Ελλάδα» σημείωσε, καταλήγοντας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook