Γιατί η Aretha Franklin κρατούσε την τσάντα της στη σκηνή που τραγουδούσε | Photos

γιατί-η-aretha-franklin-κρατούσε-την-τσάντα-της-στη-729781

Όταν ανέβαινε στη σκηνή, η Aretha Franklin συχνά κρατούσε μια τσάντα Chanel ή Louis Vuitton.

Από την Aretha Franklin θα θυμόμαστε την ασύγκριτη φωνή, τον ακτιβισμό της ως φεμινίστρια αλλά και το στιλ της, στην καθημερινή ζωή ή στην σκηνή. Ντυμένη πάντοτε με μοναδικά παπούτσια ή καπέλο και τσάντα, οι εμφανίσεις της στη σκηνή θα μείνουν αλησμόνητες.

Ο αμερικανικός τύπος ανακάλυψε, μετά τον θάνατό της, γιατί η διάσημη τραγουδίστρια κρατούσε μαζί της την τσάντα. Το έγραψε ο δημοσιογράφος David Remnick στο περιοδικό « New Yorker »: η ίδια η Aretha Franklin του είχε εξηγήσει ότι η τσάντα που κρατούσε περιείχε τα χρήματα που είχε λάβει για την εμφάνισή της. Η βασίλισσα της soul μουσικής, πράγματι, δεν ανέβαινε στη σκηνή αν δεν είχε πληρωθεί.

Ο παρουσιαστής Travis Smiley, φίλος της διάσημης τραγουδίστριας, εξήγησε το λόγο:

«Είχε δει τόσες φορές τον Ray Charles και τον B.B. King να τραγουδάνε και να μένουν απλήρωτοι. Οταν τελείωναν, δεν τους πλήρωναν ή κάποιες φορές τους κρατούσαν τα χρήματα στο τέλος, με διάφορες δικαιολογίες. Ηταν η δεκαετία του ‘50 στην Αμερική και τα πράγματα ήταν τότε άγρια. Η Aretha δεν ήθελε να την πιάνουν κορόιδο. Κανείς δεν μπορούσε να μην σέβεται, έτσι το έβλεπε».

Η κηδεία της Aretha Franklin θα γίνει στις 31 Αυγούστου, στο Ντιτρόιτ.

Δείτε την να τραγουδάει για τον πρόεδρο Ομπάμα:

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook