Γιατί η Νάνα Μούσχουρη δεν αποχωρίζεται ποτέ τα τεράστια κοκάλινα γυαλιά της

γιατί-η-νάνα-μούσχουρη-δεν-αποχωρίζετ-169167

mousxouriΣτην επιστροφή της Νάνας Μούσχουρη στη σκηνή προκειμένου να γιορτάσει τα 80ά γενέθλιά της αναφέρεται δημοσίευμα της Daily Mail, ενώ επικαλούμενη και πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρεται και στα… περίφημα και χαρακτηριστικά γυαλιά της.

«Αποχώρησε από τη μουσική βιομηχανία με μια παγκόσμια αποχαιρετιστήρια περιοδεία πριν από έξι χρόνια. Αλλά τώρα η Νάνα Μούσχουρη επιστρέφει στη σκηνή για να γιορτάσει τα 80ά της γενέθλια. Η Ελληνίδα σταρ, που έχει πουλήσει πάνω από 300 εκατ. δίσκους αποκάλυψε οτι η περιοδεία της για τα γενέθλιά της συμπέφτει και με τα 50 χρόνια της από τη συνεργασία της με τον Χάρι Μπελαφόντε».

Επίσης η βρετανική Daily Mail προσθέτει ότι 79χρονη Νάνα Μούσχουρη θέλει με τη νέα της περιοδεία να μεταδώσει χαρά αλλά και μηνύματα ειρήνης στους θαυμαστές της. «Προσπαθούσε να βρω μια δικαιολογία για να επανέλθω, και την βρήκα στα γενέθλιά μου», είπε η ίδια μιλώντας στο BBC Radio 4. Τώρα μπορώ να γιορτάσω με το κοινό.

Η κυρία Μούσχουρη, που ζει με τον δεύτερο σύζυγό της Αντρέ Σαπέλ στη Γενεύη, ανέφερε επίσης, ερωτώμενη σχετικά, ότι ακόμη φοράει τα μεγάλα μαύρα κοκάλινα γυαλιά της που είναι το σήμα κατατεθέν της, επειδή την κάνουν να νιώθουν «προστατευμένη».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook