Βρισιά αποτελεί πλέον και επισήμως η λέξη «χρυσαυγίτης»

βρισιά-αποτελεί-πλέον-και-επισήμως-η-λ-72776

dikaosyniΣε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή και σε χρηματική ποινή 5.000 ευρώ καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ένας 32χρονος γεωπόνος κάτοικο Λαυρίου, κατηγορούμενος για εξύβριση κατ’ εξακολούθηση.

Ο δικηγόρος στο επάγγελμα Μαρουδής Β. 48 ετών, ο οποίος διατηρεί εξοχικό στο υπόλοιπο Αττικής, είχε καταθέσει τον Μάιο του 2012 αγωγή σε βάρος του 32χρονου κατηγορουμένου Βλάση Θ., διεκδικώντας το ποσό των 100.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, με αφορμή δηλώσεις του δεύτερου σε κεντρική καφετέρια του Λαυρίου, που αποκαλούσε τον ενάγοντα «χρυσαυγίτη».

Ωστόσο σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισε στο δικαστήριο αλλά και δηλώσεις μαρτύρων, ο Μαυρουδής Β. πρόκειται απλώς για έναν ακροδεξιό νεοδημοκράτη νοσταλγό της χούντας και σε καμία περίπτωση χρυσαυγίτη, όπως τον καθύβρισε δημοσίως κατ’ εξακολούθηση ο καταδικασθείς Βλάσης Θ.

Τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, κάθε φορά που ο 32χρονος γεωπόνος θα χρησιμοποιεί την υβριστική λέξη «χρυσαυγίτης» θα πληρώνει επιπλέον 100 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με άλλες πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις βρισιές του αισχίστου είδους θεωρούνται επίσης οι λέξεις: αστυνομικός, μπάτσος, ένστολος, δημοσιογράφος, δικηγόρος, Φαήλος, ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ, ταγάρι, αμπέχονο και κωλοτεροτίτα.

 

To παραπάνω κείμενο είναι χουμοριστικό και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα | Πηγή: theblob.gr

One thought on “Βρισιά αποτελεί πλέον και επισήμως η λέξη «χρυσαυγίτης»

  1. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΡΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ?

    Υ.Γ. ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ: ΗΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΟΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook