Βραβεύεται ο Ν.Ο.Χανίων στην εκδήλωση της ΚΟΕ

βραβεύεται-ο-ν-ο-χανίων-στην-εκδήλωση-τ-122862

Nox-logoΤην τιμητική του θα έχει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στην εκδήλωση που θα διοργανώσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Athena Ledra Marriot» στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξει βράβευση σε δύο σπουδαίες προσωπικότητες του Ν.Ο.Χ., τον Τάκη Χουλιόπουλο για την πολύχρονη και μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στα αθλήματα της Κ.Ο.Ε. αλλά και στον αθλητή Τεχνικής Κολύμβησης Γιάννη Τσουρουνάκη, ως τον μοναδικό που έχει επιτύχει 1η παγκόσμια νίκη με παγκόσμιο ρεκόρ.

Αυτό συνέβη πριν από επτά χρόνια, το 2007, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που είχε διεξαχθεί στο Μπάρι της Ιταλίας οπότε και ο Τσουρουνάκης είχε κερδίσει 2 χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα των 400μ.Υ/Β (02:46.41) και 800μ. Υ/Β (05:52.72), επιδόσεις που αποτελούν και παγκόσμια ρεκόρ. Οι δύο συγκεκριμένες εντάσσονται ανάμεσα στις «Ειδικές Βραβεύσεις» της Κ.Ο.Ε. που σε σύνολο θα είναι 10.

Επίσης, θα βραβευτεί ο προπονητής Τεχνικής Κολύμβησης του Ν.Ο.Χ., Ηλίας Καλαμαρίδης, για την προσφορά του στο άθλημα και για το σημαντικότατο έργο που έχει παράξει επί σειρά ετών.

Τέλος, για τις επιτυχίες που είχαν σε Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και στο Μεσογειακό Κύπελλο το προηγούμενο έτος, θα βραβευτούν οκτώ ακόμα αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων και συγκεκριμένα από την υδατοσφαίριση, την συγχρονισμένη κολύμβηση και την τεχνική κολύμβηση.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις αφορούν τους εξής:

  • ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Κώστας Γαλανίδης (3η θέση στο Μεσογειακό Κύπελλο που έγινε στην Τουρκία, 6η θέση στο Παγκόσμιο Ανδρών που έγινε στη Βαρκελώνη).

  • ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Γιάννα Γκεοργκίεβα (5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων που έγινε στο Πόζναν της Πολωνίας, 5η θέση στο Παγκόσμιο Γυναικών που έγινε στη Βαρκελώνη)

Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη (1η θέση στο Μεσογειακό Κύπελλο που έγινε στην Ανδόρα, 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων που έγινε στο Πόζναν της Πολωνίας)

Νεφέλη-Κατερίνα Μπαδογιάννη (1η θέση στο Μεσογειακό Κύπελλο)

Αφροδίτη Τσιαούση (1η θέση στο Μεσογειακό Κύπελλο)

  • ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου (2η και 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων που έγινε στην Πολωνία)

Ουίλλιαμ Μπάλντουιν (2η και 4η θέση στο Παγκόσμιο Ανδρών που έγινε στην Ρωσία)

Αντώνης Τσουρουνάκης (4η και 6η θέση στο Παγκόσμιο Ανδρών που έγινε στην Ρωσία)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook