Αυτός είναι ο άνδρας που βγήκε ζωντανός από το στομάχι ενός φιδιού ανακόντα! | Photos

αυτός-είναι-ο-άνδρας-που-βγήκε-ζωντανό-193538

anakonta3Τα ξημερώματα της Τρίτης θα προβληθεί τελικά η εκπομπή «Eaten Alive», από το Discovery η οποία είχε προκαλέσει τρομερό σάλο, ήδη από την ανακοίνωση της προβολής της, καθώς ,όπως σας έχουμε ενημερώσει στο star.gr, ο παρουσιαστής της γίνεται το «γεύμα» για ένα ανακόντα!!!

anakota 2

Εκείνος μίλησε για πρώτη φορά για την τρομακτική εμπειρία του στο Entertainment Weekly και δήλωσε ότι δεν το έχει μετανιώσει, ωστόσο δεν ξέρει ακόμα πως τα κατάφερε και την γλίτωσε!

«Με άρπαξε κατευθείαν από το πρόσωπο και το τελευταίο πράγμα που είδα ήταν το ανοιχτό στόμα του φιδιού. Μετά όλα έγιναν μαύρα. Στην συνέχεια με τύλιξε, με αποτέλεσμα να νιώθω τη στολή μου να συνθλίβεται και τα χέρια μου να ξεριζώνονται. Ήταν τρομακτικό. Για παραπάνω από μία ώρα ήμουν εγκλωβισμένος»

Ο ίδιος μάλιστα διευκρίνισε ότι το έκανε για να δείξει στον κόσμο τους νόμους της ζούγκλας. Και επειδή όλα τα υπόλοιπα είχαν δοκιμαστεί ήθελε να κάνει κάτι τρελό!

anakonta1

Πάντως εκτός από τους συνεργάτες της εκπομπής, οι οποίοι κατάφεραν να ελέγξουν το επικίνδυνο ερπετό, στον χώρο υπήρχαν και γιατροί, για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook