Αυτή είναι η no 1 Καταζητούμενη στην Γαλλία | Photos

αυτή-είναι-η-no-1-καταζητούμενη-στην-γαλλ-201397

ResizerΗ νούμερο 1 καταζητούμενη στη Γαλλία αυτή την στιγμή είναι η σύντροφος του Αμεντί Κουλιμπαλί, του τρομοκράτη που εισέβαλλε στο εβραϊκό παντοπωλείο και σκότωσε 4 από τους πολλούς ομήρους που κρατούσε την Παρασκευή στη Βινσέν!

kat1

Πρόκειται για την 27χρονη Χαγιάτ Μπουμεντιέν, η οποία ήταν μαζί με τον Αμεντί Κουλιμπαλί όταν εκείνος σκότωσε την αστυνομικό στο Παρίσι, την Πέμπτη.

kat6

 

Οι αρχές θεωρούν ότι η Μπουμεντιέν είναι οπλισμένη και επικίνδυνη.

Το ζευγάρι εξαφανίστηκε μετά από την εκτέλεση της αστυνομικού, αλλά ο Κουλιμπαλί επανεμφανίστηκε όταν εισέβαλλε στο παντοπωλείο. Μάλιστα την Παρασκευή οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι ήταν κι εκείνη μαζί του και κατάφερε να ξεφύγει μετά το ντου των αστυνομικών.

kat3

 

Ο εισαγγελέας Φρανσουά Μολίν δήλωσε ότι πλέον η προσοχή των αρχών στρέφεται στην Μπουμεντιέν.

Ακόμη, σύμφωνα με τον ίδιο, οι αρχές εργάζονται ώστε να διαπιστωθεί ποιοι ήταν οι συνεργοί των ενόπλων, πώς χρηματοδοτήθηκαν αυτές οι εγκληματικές πράξεις και ποια ήταν η τυχόν κατάρτιση και βοήθεια που μπορεί να είχαν από τη Γαλλία ή εκτός της χώρας.

Ο Μολίν ανέφερε ακόμη ότι 16 άνθρωποι κρατούνται και ανακρίνονται, ανάμεσά τους η σύζυγος ενός εκ των αδερφών Κουασί που προκάλεσαν το μακελειό στο Charlie Hebdo και άλλα μέλη της οικογένειάς τους.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook