Αυτή είναι η πολύτεκνη μητέρα που έκανε σεξ με το 16χρονο αγόρι της κόρης της και έναν φίλο του! | Photos

αυτή-είναι-η-πολύτεκνη-μητέρα-που-έκαν-238331

politekniΜια πολύτεκνη μητέρα από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ φαίνεται πως δεν σεβάστηκε… απολύτως τίποτα!

Η 35χρονη Ρέιτσελ Λέχναρτντ, η οποία είναι μητέρα πέντε παιδιών ηλικίας από 4- 16 ετών, συνελήφθη με την κατηγορία ότι αποπλάνησε με αλκοολούχα ποτά και ναρκωτικά δυο ανήλικα αγόρια με τα οποία έκανε και σεξ!

politekni1

Η ίδια, έστειλε τα παιδιά τα παιδιά της στον πρώην άντρα της και κάλεσε το 16χρονο αγόρι της κόρης της κι ένα φίλο του στο σπίτι της. Όταν τα παιδιά πήγαν εκεί, οι τρεις τους ήπιαν αλκοολούχα ποτά, κάπνισαν μαριχουάνα και έπαιξαν γυμνοί Twister! Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, εκείνη βρήκε ευκαιρία και ξελόγιασε τα δυο ανήλικα αγόρια με τα οποία έκανε σεξ!

Η ίδια εξομολογήθηκε τη αποτρόπαια πράξη της κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, με τον υπεύθυνο του οργανισμού να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία και την συνέλαβε αμέσως.

politekni2

Η πολύτεκνη μητέρα η οποία φαίνεται πως είναι εθισμένη στο αλκοόλ, το σεξ και το πορνό, τελικά αποφυλακίστηκε, καταβάλλοντας την χρηματική εγγύηση των 3.200 δολαρίων, ενώ έχασε την κηδεμονία των παιδιών τη, η οποία πέρασε στον πατέρα τους.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook