Αυτά είναι τα «καψόνια» του Δήμου Χανίων στα πιτσιρίκια του παιδικού σταθμού Νεροκούρου… Ντροπή | Photos

αυτά-είναι-τα-καψόνια-του-δήμου-χανί-661743

Σκληραγωγούνται από μικρά τα παιδιά στα Νεροκούρου, χάρη στην πρωτοποριακή μέθοδο που εφαρμόζει ο Δήμος Χανίων στο παιδικό σταθμό «Λιλιπούπολη» του ΔΟΚΟΙΠΠ. 

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr οι κούνιες είναι τυλιγμένες στην δοκό, ψηλά, γύρω από την αλυσίδα τους, δείχνοντας στα 3χρονα πως… στη ζωή δεν είναι όλα όπως τα θέλουμε.

Φυσικά θα μπορούσε να δείξει κανείς λίγη κατανόηση εάν τα πράγματα δεν ήραν έτσι από την αρχή της χρονιάς, δηλαδή εδώ και 6 μήνες!

«Σε συζήτηση με τις δασκάλες του παιδικού σταθμού αλλά και της διευθύντριας έμαθα πως ο Δήμος είναι ενήμερος για τη κατάσταση από την αρχή της χρονιάς αλλά δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα για τις επισκευάσει. Επίσης απαγορεύεται να κάνει οποιαδήποτε εργασία στο χώρο ιδιώτης, ακόμα και δωρεάν, διότι ανήκει στην δικαιοδοσία του Δήμου Χανίων» μας εξηγεί αναγνώστης μας.

Ντροπή.

zarpanews.gr

 

One thought on “Αυτά είναι τα «καψόνια» του Δήμου Χανίων στα πιτσιρίκια του παιδικού σταθμού Νεροκούρου… Ντροπή | Photos

  1. Παμε μια επαναληψη:για να επισκευασει απο περσι καποιος Δημος παιδικη χαραπρεπει να εχει ακι την αναλογη πιστοποιηση την οποια εχουν δυο ΜΟΝΟ εταιρίες σε ολη την Ελλαδα!!!Δηλαδη αν παθει το κοπελι μου ατυχημα σε παιδικη χαραπου εχει επισκευασει ο Δημοςτου τραβαω μια μήνυση και ζω τζαμπα για ολη μου τη ζωη απο την αποζημιωση!!!!Οποτε για το Δημο ειναι πιο ευκολο με ενα αλυσοπριονο να ερεθι να την ξεπατωσει ΠΑΡΑ να την επισκευασει αφου αυτο ειναι και ΠΑΡΑΝΟΜΟ αφου δεν εχει την αναλογη πιστοποιηση!!!
    Οποτε βρειτε κανα γονιο των παιδιων μαστορακι της πιατσας να παει να τις επισκευασει οπως κανουμε ολοι και παψτε να παραπονιεστε στο δημο ,τοπολυ πολυ να τις ξυλωσει και τοτε ουτε κουνια ουτε ζημια!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook