Από τις εξωτικές παραλίες στη φυλακή | Δύο γυναίκες συνελήφθησαν με κοκαΐνη αξίας 25 εκατ. δολαρίων | Photos

από-τις-εξωτικές-παραλίες-στη-φυλακή-δ-419199

Οι τελευταίοι δύο μήνες της ζωής τους έμοιαζαν βγαλμένοι από παραμύθι. Η 22χρονη Μελίνα Ρόμπερζ και η 28χρονη Ιζαμπέλα Λαγκάζ, αφού γύρισαν τον μισό κόσμο και διασκέδασαν σε εξωτικές παραλίες, συνελήφθησαν κατά την επιστροφή τους στην Αυστραλία έχοντας στις αποσκευές τους 95 κιλά κοκαϊνης, αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

kok4_0

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σύλληψη στα χρονικά της Αυστραλίας, όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι των Αρχών της χώρας. Οι δύο Καναδές, προσπάθησαν να περάσουν στην Αυστραλία 95 κιλά κοκαϊνης, μετά από μια πολυτελή κρουαζιέρα, της οποίας το εισιτήριο άγγιζε τις 15.000 δολάρια.

kok2_0

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στις Αρχές, ήταν πως τόσο η Ρόμπερζ όσο και η Λαγκάζ έδειχναν αρκετά ήρεμες κατά την έξοδό τους από το καράβι, έχοντας μέσα στις 3 βαλίτσες τους τα ναρκωτικά.
kok1_0

Τους τελευταίους δύο μήνες οι προσωπικοί τους λογαριασμοί στο facebook και στο Instagram είχαν γεμίσει από φωτογραφίες σε εξωτικά μέρη αφού επισκέφθηκαν την Γαλλική Πολυνησία, το Περού, τον Ισημερινό και την Κολομβία.

kok5_0

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook