Αποχαιρέτησε με ήττα το Κύπελλο ο ΟΦΗ

αποχαιρέτησε-με-ήττα-το-κύπελλο-ο-οφη-635898

Ο ΟΦΗ είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Πανιώνιο, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Ηρακλείου ηττήθηκε και στο Ηράκλειο, με 1-0 αυτή τη φορά. Ένα γκολ το οποίο σημείωσε με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, μια φάση που προκάλεσε διαμαρτυρίες, καθώς στον ΟΦΗ θεωρούν πως ο Αυστριακός πήρε τη μπάλα με το χέρι.

Επί της ουσίας, αυτό το τέρμα που σημείωσαν οι «κυανέρυθροι» είχε ως αποτέλεσμα να κριθεί πρόωρα η πρόκριση. Οι Κρητικοί χρειάζονταν πια τέσσερα γκολ για να περάσουν στα προημιτελικά, κάτι που κάθε εύκολη διαδικασία ήταν. Είναι χαρακτηριστικά πως μετά το τέρμα του Πανιωνίου, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου δυσκολεύονταν αισθητά να φτάσουν σε τελική.

Ειδικά στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του ματς έπεσε κατακόρυφα. Και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ένας από αυτούς ο Μανώλης Μονιάκης, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά εφέτος μετά τον τραυματισμό του. Ζητούμενο για τους «μελανόλευκους» είναι βρεθούν λύσεις και να «τρέξει» η ομάδα. Ουδείς θα κατηγορήσει τους παίκτες που αποκλείστηκαν από τα προημιτελικά του Κυπέλλου μέσα σε τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός (53′ Πλευράκης), Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Νάστος, Παπαστεριανός (71′ Κοντογιάννης), Παπατόλιος (83′ Μονιάκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά (58′ Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Πινιώτης, Μασούρας (46′ Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (66′ Οικονομίδης), Σαββίδης, Γεσίλ.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων), Εμμανουήλ Μαρνέζος (Χανίων)
4ος: Γεώργιος Γιαννουλάκης (Χανίων)

Πηγή: FL News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook