Απίστευτη καταγγελία για το ειδικό σχολείο Ρεθύμνου: Διώκεται καθηγήτρια επειδή έλειπε ενώ συνόδευε παιδιά με αναπηρία σε αγώνες!

απίστευτη-καταγγελία-για-το-ειδικό-σχ-153904

boccia_2327034bΈνα απίστευτο περιστατικό φέρνει στην δημοσιότητα η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου που όπως καταγγέλλει, καθηγήτρια από το ειδικό γυμνάσιο Ρεθύμνου, βρέθηκε να διώκεται πειθαρχικά, επειδή απουσίαζε αδικαιολόγητα την ώρα που η ίδια είχε κάνει αίτηση για άδεια και βρισκόταν στην Αθήνα, όπου συνόδευε παιδιά με αναπηρία σε αγώνες του Μπότσια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ, αναφέρει τα εξής:

«Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου καταδικάζει την αδικαιολόγητη πειθαρχική δίωξη της συναδέλφου Βασιλικής Πανδή του Ειδικού Γυμνασίου Χανίων. Η συνάδελφος οδηγήθηκε σε πειθαρχική δίωξη και κρίθηκε ένοχη με το αιτιολογικό της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση καθηκόντων ενώ είχε καταθέσει αίτηση αδείας μιας ημέρας, κάνοντας όμως το «λάθος» να μην πάρει πρωτοκολλημένο αντίγραφο της υποβληθείσας άδειάς της. Η συνάδελφος αιτήθηκε κανονική άδεια μιας ημέρας και συνόδευσε ως προπονήτρια – βοηθός άτομα με αναπηρία στην Αθήνα σε αγώνες στο άθλημα του Μπότσια (Boccia) υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

Τα σχέδια της κυβέρνησης να γενικευτεί στα σχολεία ένα κλίμα τρομοκρατίας μέσα στο οποίο θα περνάει αδιαμαρτύρητα κάθε αντιδραστική πολιτική, μπορούν να ματαιωθούν μόνο με την ανάπτυξη δεσμών αλληλεγγύης μεταξύ των συναδέλφων και το ξεδίπλωμα των αγώνων μας για ένα Δημοκρατικό Σχολείο

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου ζητά να αρθεί άμεσα η αδικαιολόγητη πειθαρχική ποινή σε βάρος της συναδέλφου.»

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook