ΑΟΧ: «Όχι» στον Ολυμπιακό Βόλου και «καθαρίζει» την πρόκριση

αοχ-όχι-στον-ολυμπιακό-βόλου-και-κα-178840

aox-kerkidaΟ Α.Ο.Χανιά φιλοξενεί σήμερα τον Ολυμπιακό Βόλου στα Περιβόλια και ξέρει ότι με ενδεχόμενη νίκη θα καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, μετά και το 1-0 μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Η πρόκριση μάλιστα, θα είναι 100% εξασφαλισμένη εάν αφενός ο ΑΟΧ κερδίσει, αφετέρου αν ο Παναιτωλικός δεν καταφέρει να κερδίσει στη Λεωφόρο (πράγμα πιθανό) τον Παναθηναϊκό. Σε αυτή την περίπτωση ο ΑΟΧ θα είναι σίγουρα στη δυάδα και με πιθανότητες να τερματίσει πρώτος στον όμιλο!

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου δεν σκέφτονται καθόλου την ήττα από την ΑΕΚ και πλέον στρέφουν το βλέμμα στην πρόκληση που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου. Ο ΑΟΧ αναζητά και μια άτυπη ρεβάνς για το γεγονός ότι πέρυσι οι Βολιώτες στέρησαν από τον ΑΟΧ τη συμμετοχή του στο μπαράζ ανόδου στην Σούπερ Λιγκ (με την Ξάνθη).

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου που ξεκίνησε με ήττα τη διαδικασία των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος (0-1 από τον Παναθηναϊκό) θα κυνηγήσει βαθμό ή βαθμούς για να έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16» του θεσμού.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου, οι απουσίες είναι περισσότερες (αριθμητικά) σε σχέση με τον ΑΟΧ, ωστόσο στο Κύπελλο παίζουν άλλοι παράγοντες ρόλο.

Το ραντεβού λοιπόν είναι για τις 15:00 στα Περιβόλια.

Πηγή: zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook