Αν επιλέξεις αυτό το μέρος για πρώτο ραντεβού θα είναι σκέτη αποτυχία

αν-επιλέξεις-αυτό-το-μέρος-για-πρώτο-ρα-463894

Η αλήθεια είναι ότι όλοι νιώθουμε κάπως αμήχανα στο πρώτο ραντεβού και πορεί στο τέλος να μας μείνει μια πιρκή ανάμνηση. Έχουμε άγχος και αγωνία για το αν θα είμαστε καλοί και αν τελικά θα αρέσουμε. Το στρες αρχίζει από την προηγούμενη μέρα, γιατί σκεφτόμαστε τι θα βάλουμε, τι θα συζητάμε στο τραπέζι και φυσικά προετοιμαζόμαστε ώστε να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε παλιά. Ωραία όλα αυτά, όμως τι γίνεται με την τοποθεσία; Ποιο είναι το κατάλληλο μέρος για το πρώτο ραντεβού;

Και εδώ θέλω την προσοχή σου παρακαλώ. Γιατί αν δεν θέλεις να εξελιχθεί το ραντεβού σου σε εφιάλτη πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με το μέρος που θα επιλέξεις. Μέχρι και οι ειδικοί συμφωνούν ότι μια λάθος επιλογή τοποθεσίας μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Σύμφωνα λοιπόν με μελέτες όταν το πρώτο ραντεβού γίνεται σε μια καφετέρια, είναι κατά 99% καταδικασμένο. Δεν το λες και μικρό ποσοστό. Έτσι την επόμενη φορά πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και κλείσε εσύ το μέρος που θα βρεθείτε για πρώτη φορά οι δυο σας. Απέφυγε τις καφετέριες και διάλεξε ένα ήσυχο μπαράκι ή ένα εστιατόριο.

Εκτός όμως από το μέρος, βασικό ρόλο παίζει και η επιλογή της ημέρας. Για παράδειγμα η Παρασκευή, το Σάββατο και η Κυριακή καλό είναι να αποφεύγονται, διότι τα μαγαζιά έχουν πολύ θόρυβο. Και ο σκοπός του πρώτου ραντεβού είναι να μιλήσεις και να γνωρίσεις τον άλλον καλύτερα. Η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι χαλαρή και να σου αποβάλλει το άγχος της πρώτης συνάντησης. Εάν όμως, βγεις για πρώτο ραντεβού τις ημέρες μεταξύ Δευτέρα και Πέμπτη, έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή και έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Και για να έχεις την επιτυχία στο τσεπάκι σου, εκτός από την ημέρα και την τοποθεσία, σκέψου και όσα στοιχεία γνωρίζεις ήδη για τον άλλο, από την ηλικία μέχρι και την εμφάνιση. Προσπάθησε να θυμηθείς τις συζητήσεις που μπορεί να έχετε κάνει και τις προτιμήσεις του στο φαγητό και στη μουσική και αποφάσισε την τέλεια τοποθεσία για το πρώτο σας ραντεβού.

Πηγή: jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook