Ανακοίνωση του απερχόμενου προέδρου του Σταδίου Χανίων

ανακοίνωση-του-απερχόμενου-προέδρου-247600

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑνέλαβε και τυπικά χθες τα καθήκοντα της η νέα διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων με πρόεδρο τον κ. Σάκη Κουβάτσο.

Σε σχετική της ανακοίνωση η απερχόμενη διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Νίκο Χαζιράκη αναφέρει:

«Λόγω της ολοκλήρωσης της διετούς θητείας μας, χθες 11 Μαΐου 2015 παραδώσαμε και τυπικά τη Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων στην νέα Επιτροπή Διοίκησης με νέο Πρόεδρο τον κο Κουβάτσο.

Είχα τη χαρά και την τιμή τα δύο χρόνια της θητείας μου να υπηρετήσω την πόλη μου και τον αθλητισμό εντελώς εθελοντικά ως επικεφαλής της Διοίκησης αυτής. Θεωρώ ότι κάθε απόφασή μας ως Επιτροπής είχε πάντοτε κοινό παρονομαστή την προώθηση και ανάδειξη του μαζικού αθλητισμού. Προσπαθήσαμε πολύ για τον εξορθολογισμό της λειτουργίας του φορέα και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου, του Κολυμβητηρίου και του Σκοπευτηρίου, ενώ επιδιώξαμε να προβάλλουμε την πόλη μας εγχώρια αλλά και διεθνώς.

Αποχωρώ από τη Διοίκηση θεωρώντας ότι είναι αρκετά αυτά που πράξαμε, θίξαμε, ανακινήσαμε, τροποποιήσαμε και όσα δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε, είτε λόγω οικονομικής αδυναμίας, είτε λόγω δυσλειτουργίας του συστήματος, είτε λόγω εκτάκτων αναγκών, είτε, τέλος, λόγω γραφειοκρατίας, έχουν ήδη δρομολογηθεί και από τη νέα Διοίκηση, η οποία δείχνει τη διάθεση, τις ικανότητες και την εμπειρία να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων.

Ευχαριστώ τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης και τους υπαλλήλους του Ε.Α.Κ. για τη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι στη νέα Διοίκηση καλή επιτυχία στο έργο της.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook