Αλλαγή σκυτάλης στη ΝΔ, μήνυμα ανανέωσης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής

αλλαγή-σκυτάλης-στη-νδ-μήνυμα-ανανέωσ-320047

Μήνυμα ανανέωσης της ΝΔ έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύντομη τελετή παραλαβής-παράδοσης στα γραφεία του κόμματος, το πρωί της Δευτέρας, από τον απερχόμενο μεταβατικό πρόεδρο Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας στον Γιάννη Πλακιωτάκη, ευχαρίστησε τον ίδιο για το έργο του, αλλά και όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ και τους εθελοντές, επισημαίνοντας πως το κόμμα έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία.

«Θα ανανεώσουμε τη ΝΔ με σεβασμό στην ιστορία, αλλά και με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες. Χρέος όλων μας είναι η ΝΔ να γίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και να κλείσει ο κύκλος του λαϊκισμού. Κανείς δεν περισσεύει, αλλά χρειάζεται και διεύρυνση» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού στις 12 το μεσημέρι και έτυχε θερμής υποδοχής από στελέχη και ψηφοφόρους της ΝΔ. Λίγα λεπτά πριν, αποχωρώντας από το πολιτικό του γραφείο στο Παγκράτι, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μεγάλη νίκη, τονίζοντας πως «μας περιμένει πολλή δουλειά» και «προχωράμε ενωμένοι και ανανεωμένοι».

Ο κ. Μητσοτάκης προσήλθε στα γραφεία μαζί με τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Μπεκίρη και τον υποδέχθηκαν οι Γιάννης Πλακιωτάκης, Γιάννης Τραγάκης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Νωρίτερα, είχαν φθάσει στα γραφεία του κόμματος ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ενώ από το πρωί ήταν και ο πρώην βουλευτής Κερκύρας και συνεργάτης του Νίκος Γεωργιάδης.

Οι άμεσες πρωτοβουλίες

Στις άμεσες πρωτοβουλίες που αναμένεται να αναλάβει ο νέος πρόεδρος της ΝΔ είναι η σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εντός της εβδομάδας, συναντήσεις με όλους τους πρώην προέδρους του κόμματος, αλλά και συνάντηση -εντός των προσεχών ημερών- με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σε ό,τι αφορά τα τελικά επίσημα αποτελέσματα, θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με τον προεδρεύοντα της ΚΕΦΕ Γιάννη Τραγάκη, στο 70% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκέντρωσε το 51% των ψήφων έναντι 49% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook