Έφτασε η ώρα του Εισαγγελέα για τα «μεγάλα» Αθλητικά έργα των Χανίων

έφτασε-η-ώρα-του-εισαγγελέα-για-τα-μεγ-284995

Εισαγγελική διερεύνηση για τα «μεγάλα» Αθλητικά έργα των Χανίων προαναγγέλλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς όπως επισημαίνει με ανακοίνωσή της,  για μεν το ποδηλατοδρόμιο, » δεν αποπερατώθηκε ποτέ αν και σπαταλήθηκαν εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ», για δε το κλειστό κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι, κάνει λόγο για «εγκληματική λεηλασία».

podilatodromioΟι διαπιστώσεις προήλθαν μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού και μηχανικών της υπηρεσίας σε αθλητικές υποδομές των Χανίων που ανέδειξε μεγάλα προβλήματα.

Συγκεκριμένα:

podilatodromio_kathianaΤο ποδηλατοδρόμιο Χανίων, το οποίο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «δεν αποπερατώθηκε ποτέ, αν και σπαταλήθηκαν εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ, και αποτελεί μια ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία των αθλητικών χώρων του «Ελλάδα 2004».

kolimvitirio_akrotiri1Το κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι για το οποίο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «υπήρξε ειδική συνάντηση με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Βασίλη Διγαλάκη, κατά την οποία εκτενέστερη αναφορά έγινε στα ενεργειακά ζητήματα των υποδομών και για τη συνεργασία της Γ.Γ.Α. με το Πολυτεχνείο Κρήτης.

kolimvitirio1Ειδικά για το θέμα του κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι, το οποίο έχει υποστεί εγκληματική λεηλασία, προετοιμάζεται από τη Γ.Γ.Α. φάκελος που θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για την απόδοση ευθυνών».

kolimvitirio4Τέλος, στην ανακοίνωση αναφέρεται, ότι κατά την επίσκεψή «στα γυμναστήρια των Χανίων διαπιστώθηκε πλήθος προβλημάτων που χρήζουν άμεσης παρέμβασης των τεχνικών υπηρεσιών. Προβλήματα ενδεικτικά της κακής συντήρησης και της εγκατάλειψης των τελευταίων ετών».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook