Έξι τιπς για περισσότερο σεξ (μόνο για παντρεμένους)

έξι-τιπς-για-περισσότερο-σεξ-μόνο-για-π-233691

Είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι και θέλετε να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε…

1. Διώξτε τα παιδιά από το σπίτι ή φύγετε εσείς

Αν τα παιδιά σας είναι συνεχώς στα πόδια σας και δεν μπορείτε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού με τον αγαπημένο σας σε ένα όμορφο ξενοδοχείο ή να στείλετε τα παιδιά σας για ένα βράδυ στη γιαγιά τους ή στο σπίτι κάποιου φίλου τους.

2. Κάντε μία προσπάθεια με την εμφάνισή σας

Μπορεί ο σύντροφός σας να σας έχει δει πολλές φορές απεριποίητη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ντύνεστε μερικές φορές πολύ όμορφα. Φορέστε μία pencil φούστα, ένα ζευγάρι γόβες και ένα όμορφο πουλοβεράκι και περιμένετε έτσι τον σύζυγό σας να γυρίσει από τη δουλειά. Θα τον ενθουσιάσετε και θα τον εκπλήξετε ευχάριστα.

3. Κάντε περισσότερη γυμναστική

Πριν βάλετε την pencil φούστα σας φορέστε την φόρμα σας και κάντε λίγη γυμναστική. Η άσκηση μπορεί να ωφελήσει πολύ τη σεξουαλική σας ζωή.

4. Βελτιώστε την επικοινωνία στον γάμο σας

Ενώ είναι σημαντικό να επικοινωνείτε όταν έχετε κάποιο πρόβλημα, είναι επίσης πολύ σημαντικό να σταματήσετε να κριτικάρετε ο ένας τον άλλον. Δείχνετε στον σύντροφό σας τον θαυμασμό σας που και που για να του ανεβάζετε την αυτοπεποίθηση.

5. Κάντε σεξ στο τραπέζι της κουζίνας

Αν έχετε βαρεθεί να κάνετε σεξ στο κρεβάτι (που σίγουρα θα έχετε βαρεθεί) μπορείτε να το κάνετε στο τραπέζι της κουζίνας. Είναι καλό να ζείτε που και που μία διαφορετική εμπειρία.

6. Προγραμματίστε σεξ

Αν η ζωή σας είναι πολυάσχολη (που θα είναι αν έχετε παιδιά) κλείστε ένα ραντεβού για να κάνετε σεξ. Έτσι, και θα μπορέσετε να προετοιμαστείτε και θα έχετε κάνει όλες τις άλλες δουλειές σας έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για σεξ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook