Έβαλε φωτιά και έκαψε το σπίτι του! | Βγήκε έξω και το έβλεπε να καίγεται μπροστά στους γείτονές του | Photos

έβαλε-φωτιά-και-έκαψε-το-σπίτι-του-βγή-395306

Παραδέχτηκε ότι ο ίδιος έβαλε φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού του. Απίστευτο αλλά ο δράστης δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα…

Το ίδιο του το σπίτι έκαψε ένας 56χρονος άντρας, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στον Άγιο Γεώργιο Πύργου.

Ο ίδιος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης όταν έβαλε φωτιά στο εσωτερικό της μονοκατοικίας του και την παράδωσε στις φλόγες, για να καταστραφεί λίγα λεπτά αργότερα ολοσχερώς. Ο δράστης συνελήφθη από τους άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας, με την κατηγορία του εμπρησμού εκ προθέσεως. Όλα συνέβησαν στις 17.00 χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος σε προφανή κατάσταση μέθης, πήρε έναν αναπτήρα και έβαλε φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού του. Στη συνέχεια βγήκε έξω και άφησε το σπίτι του παραδομένο στο φλόγες.

Το σπίτι σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει και στα υπόλοιπα αδέρφια του και ο ίδιος είναι συνιδιοκτήτης. Ωστόσο έμενε μόνος σε αυτή τη μονοκατοικία των 60 τετραγωνικών. Το σπίτι που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του χωριού, γρήγορα μετατράπηκε σε παρανάλωμα του πυρός και καταστράφηκε ολοσχερώς σε ελάχιστα λεπτά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινήθηκε άμεσα με τρία οχήματα και έξι άνδρες. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν αρκετοί συγχωριανοί για να δουν τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος φέρεται να οδηγήθηκε στην πράξη του αυτή για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

ilia

ilia1

ilia2

ilia3

ilialive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook