Χανιά | Παζάρι Αλληλεγγύης

χανιά-παζάρι-αλληλεγγύης-53924

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΗ Ομάδα Υποστήριξης Αστέγων του Κοινωνικού Στεκιού-Στεκιού Μεταναστών, στo πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης της δράσης της Ομάδας, θα πραγματοποιήσει και φέτος Πασχαλινό Παζάρι με χειροποίητες λαμπάδες, την Παρασκευή και το Σάββατο 19 και 20 Απρίλη 8-10 το βράδυ στο πεζόδρομο έξω από το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5)

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί Χαριστικό Παζάρι ρούχων το Σάββατο 20 Απρίλη 11-3 το πρωί στον πεζόδρομο έξω από το Στέκι. Ο καθένας και η καθεμια θα μπορεί να φέρει ρούχα που δεν χρειάζεται πια αλλά και να πάρει οτι του/της αρέσει. Επίσης θα συλλέγονται τρόφιμα για την ενίσχυση του Κυριακάτικου Συσσιτίου.

Η Ομάδα εκτός από τη βοήθεια που προσφέρει σε ρουχισμό, εδώ και τρία χρόνια έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για την παρασκευή και διανομή εβδομαδιαίου συσσιτίου. Το Κυριακάτικο Συσσίτιο γίνεται στο χώρο του Στεκιού κάθε Κυριακή μεσημέρι και απευθύνεται σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη, χωρίς διακρίσεις.

Το Στέκι στηρίζεται αμιγώς στην εθελοντική εργασία και προσφορά των μελών του και των πολιτών . Δεν είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) και ούτε επιχορηγείται από το κράτος, το Δήμο ή οποιοδήποτε άλλο φορέα. Έτσι η στήριξη των δράσεών του από όλους και όλες μας είναι σημαντική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook