Χανιά | «Λουκέτο» και στις τρεις πισίνες του κολυμβητηρίου | Ρεζιλίκι…

χανιά-λουκέτο-και-στις-τρεις-πισίνε-3234

Nox-logoΣτην αναστολή όλων των δράσεων που έχουν σχέση με τη χρήση πισίνας, προχώρησε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, που έκλεισε μετά την πισίνα των 50 μέτρων -που εδώ και καιρό είναι εκτός λειτουργίας- και τις δύο μικρότερες πισίνες των 25 και 12,5 μέτρων…

Η απόφαση για να μπει ουσιαστικά λουκέτο στο κολυμβητήριο Χανίων, πάρθηκε, καθώς υπάρχει αδυναμία συντήρησης της βασικής υποδομής που είναι οι πισίνες, καθώς και της προμήθειας πετρελαίου.

Το κολυμβητήριο είναι μία από τις αθλητικές υποδομές που ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και διοικητικά εποπτεύονται από τη διοίκηση τού Ενιαίου Αθλητικού Κέντρου, στο οποίο ανήκουν ακόμα το Εθνικό Στάδιο Χανίων και το Εθνικό Σκοπευτήριο στο Ακρωτήρι.

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων  από τα τέλη Δεκεμβρίου 2012 είναι χωρίς διοίκηση, καθώς η θητεία της έληξε και μέχρι σήμερα δεν έχει οριστεί νέα.

kolimvitirio Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία -μεταξύ άλλων- υποστηρίζει ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο αν δεν υπάρξει κινητοποίηση των αρμοδίων, ζητώντας τη συμπαράσταση των φορέων της πόλης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει ότι την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 3 μ.μ. θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία του (Ακτή Κανάρη, Νέα Χώρα) για το θέμα του κολυμβητηρίου Χανίων, ένα ζήτημα που «καίει» τον Όμιλο και γενικώς τον Χανιώτικο Ναυταθλητισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook