Χανιά | Κυρίως με δωρεές συντηρείται ο στόλος της Πυροσβεστικής

χανιά-κυρίως-με-δωρεές-συντηρείται-ο-106145

PB040463Με… δωρεές απ’ ότι φαίνεται, συντηρείται (σε μεγάλο βαθμό) ο στόλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων

Παρά τον υπεράνθρωπο αγώνα που δίνουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ειδικά σε περιοχές όπως τα Χανιά, όπου οι υψηλές θερμοκρασίες, ο καυτός ήλιος και οι δυνατοί άνεμοι είναι φαινόμενα που διαρκούν σχεδόν το μισό χρόνο, τα χρήματα που διατίθενται από το κεντρικό κράτος για τη συντήρηση και την ανανέωση του στόλου της, είναι μηδαμινά.

Εδώ και ένα μήνα περίπου, τέσσερις επιχειρήσεις, έχουν δωρίσει στην υπηρεσία ένα μεγάλο όχημα 4×4, Honda, το οποίο, όταν ταξινομηθεί, προγραμματίζεται να χρησιμοποιηθεί κυρίως για επιτήρηση, κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου του χρόνου.

Πρόκειται για τη Silk Oil, Chania Cars and Trucks, την επιχείρηση του κ. Μαυριδάκη και την Εθνικό Ναυτιλιακό Πρακτορείο.

«Τους ευχαριστώ πολύ. Είναι άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι και είναι ένα όχημα που το είχαμε πραγματική ανάγκη», τόνισε, μιλώντας στο zarpa.gr, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χανίων κ. Γ. Μαραγκάκης.

Η αλήθεια είναι, ότι το τελευταία χρόνια, η συμβολή των πολιτών και των επιχειρήσεων, κυρίως στη συντήρηση των Πυροσβεστικών οχημάτων, είναι πολύ σημαντική.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι τα ελαστικά των αυτοκινήτων (Πυροσβεστικών και επιβατικών) είναι, στη μεγάλη πλειοψηφία τους, δωρεές τοπικών επιχειρήσεων.

PB040462

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook