Χανιά | Ημίγυμνος αστυνομικός τα «πήρε στο κρανίο» κι έβριζε όλο τον κόσμο | Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

χανιά-ημίγυμνος-αστυνομικός-τα-πήρε-90608

naked

Τύφλα στο μεθύσι και ημίγυμνος, κυκλοφορούσε στο λιμάνι των Χανίων ένας αστυνομικός από την Αθήνα, ο οποίος διαπληκτίζονταν με όποιον έβρισκε μπροστά του, ενώ προκαλούσε και τις διερχόμενες γυναίκες.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη το βράδυ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr ο εν λόγο αστυνομικός είχε πέσει και μέσα στο λιμάνι.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων που έσπευσαν στο ενετικό λιμάνι, για να συλλάβουν τον ημίγυμνο άνδρα, ο οποίος μάλιστα κατά τη σύλληψη διαπληκτίστηκε και με τους Χανιώτες αστυνομικούς.

Ο φασαρίοζος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο Χανίων προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη συμπεριφορά

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr o αστυνομικός από την Αθήνα, βρέθηκε για διακοπές στα Χανιά, οι οποίες πάντως τέλειωσαν με άδοξο τρόπο.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Υπαρχιφύλακας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν της Αστυνομίας: «Συνελήφθη, χθες (29.08.2013) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Συντριβανίου), 35χρονος Υπαρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook