Χανιά | Εξακολουθεί και κρατείται η 43χρονη μητέρα | Επιμένει να εκτίσει την ποινή για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ

χανιά-εξακολουθεί-και-κρατείται-η-43χρ-37620

astynomiko megaroΕξακολουθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, η 43χρονη άνεργη, μητέρα δύο παιδιών, το ένα εξ’ αυτών   με ειδικές ανάγκες, βαριά εγκεφαλική παράλυση και επιληψία ( δείτε εδώ )

Το δικαστήριο στην Αθήνα δεν δέχθηκε το αίτημα της έφεσης της 43χρονης με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένη να εκτίσει την ποινή η οποία της είχε επιβληθεί αρχικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr, παρά το ότι αρκετοί Χανιώτες ευαισθητοποιήθηκαν με την περιπέτεια της 43χρονης, και υπήρξε κινητοποίηση να πληρωθεί το πρόστιμο και να αποφυλακισθεί η άνεργη μητέρα, εντούτοις η ίδια αρνήθηκε την συγκεκριμένη προσφορά, και θα εκτίσει τελικά το 1/10 της ποινή της, όπως άλλωστε προβλέπει ο νόμος.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί πλέον είναι το γεγονός πως η πολιτεία στην αγωνία της να εμφανίσει έσοδα στα ταμεία της έχει απολέσει το ανθρώπινο της πρόσωπο.

Έχει βάλει στο στόχαστρο ανυπεράσπιστους πολίτες, που η κρίση δεν τους επιτρέπει πλέον να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής σε πολλές περιπτώσεις όπως προφανώς και στην συγκεκριμένη είναι τραγικά.

Να υπενθυμίσουμε πως την περιπέτεια της 43χρονης άνεργης μητέρας είχαν αποκαλύψει με ρεπορτάζ τους τα Χανιώτικα νέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook