Χανιά | Άδειο το parking Παρασκευή πρωί; | Μα τι συνέβη;

χανιά-άδειο-το-parking-παρασκευή-πρωί-μα-τι-σ-92679

P9060866 Συνέβη… κορδέλα και μάλιστα δια χειρός… δημοτικής αστυνομίας! Γιατί; Για τα λεωφορεία της κρουαζιέρας. Τι κι αν το Navigator of the Seas έδεσε κανονικά στις 07:00 το πρωί κι ενώ η ώρα έχει πάει 12:00 τα 50 λεωφορεία δεν φάνηκαν!

reginaΤρία σύντομα σχόλια για μια εικόνα ναι μεν… άδεια αλλά ταυτόχρονα γεμάτη συμβολισμούς και απόλυτα ενδεικτική του τρόπου που διοικείται ο τόπος.

1. Την ώρα που στο κέντρο της πόλης, το να βρεις να παρκάρεις είναι δείγμα σπάνιας τύχης, ο Δήμος Χανίων στερεί από το κέντρο 200 περίπου δημοτικές θέσεις στάθμευσης. Με απόφαση δημοτικού συμβουλίου, για την εξυπηρέτηση του κρουαζιερόπλοιου – κάθε Παρασκευή- κι ενώ η πόλη παραδίδονταν, βδομάδα με τη βδομάδα στο κυκλοφοριακό χάος.

2. Θα μου πείτε, 3.000 άτομα φέρνει… πού να παρκάρουν 50 λεωφορεία; Άλλωστε χρήματα αφήνουν στα Χανιά μας.Αυτήν την Παρασκευή όμως όπως φαίνεται άλλαξαν τα σχέδια τους (και δεν είναι η πρώτη φορά) χωρίς να ενημερώσουν για το που θα πήγαιναν κατά την παραμονή τους στην Κρήτη, οι χιλιάδες αυτοί τουρίστες.

Ίσως να ενημέρωσαν αλλά σίγουρα όχι εκείνη που έπρεπε να ενημερωθεί.

3. Ποια; Τη δημοτική αστυνομικό (ω,ναι) που καθόταν να φυλάει το πάρκινγκ! Όχι, η υπηρεσία δεν έχει καταργηθεί, στις 23 Σεπτεμβρίου καταργείται. Απλώς έχουν μείνει ελάχιστοι (αφού όλοι έτρεξαν να πάρουν τις άδειες που εδικαιούντο) και αυτοί, χρησιμοποιούνται επιλεκτικά, σε δραστηριότητες απόλυτης προτεραιότητας! Αυτό μας είπε η κοπέλα, αυτό σας λέμε.

Αυτό επιβεβαιώνει και ο διευθυντής της, ο κ. Καραντωνάκης, εξηγώντας ότι ο συγκεκριμένος σχεδιασμός γίνεται από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μανούσο Λιονάκη, ο οποίος και δίνει τις εντολές.

Οι καταγγελίες των ακροατών του SUPER FM πολλές, η αγανάκτηση μεγάλη και συνολική.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook