Τρία τροχαία στην Εθνική «καλωσορίζουν» στην Κρήτη τα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών

τρία-τροχαία-στην-εθνική-καλωσορίζο-108263

trohaio.15nov

Τρία τροχαία ατυχήματα στην Εθνική Οδό, μέσα σε λίγες ώρες «καλωσορίζουν» στην Κρήτη τα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών που είναι εδώ για να συζητήσουν την ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών του ΒΟΑΚ!

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νέα θύματα στο βωμό της ασφάλτου και συγκεκριμένα της ασφάλτου του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), μετά την απίστευτη «τούμπα» του αγροτικού αυτοκινήτου που βλέπετε στις φωτογραφίες.

trohaio.15nov1Το ατύχημα έλαβε χώρα στο τμήμα της Εθνικής Οδού μεταξύ Ρεθύμνου και Ηρακλείου στις 13:00 περίπου το μεσημέρι όταν ο οδηγός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του αγροτικού που οδηγούσε με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρίσει, χωρίς ευτυχώς εκείνος να τραυματιστεί σοβαρά.

Νωρίτερα, είχαν σημειωθεί δύο ακόμα τροχαία ατυχήματα, επίσης χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Λίγο μετά τις 08:00, αναποδογυρισμένο, στη μέση του δρόμου, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, βρέθηκε ένα αυτοκίνητο που, υπό άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Οδηγός και μοναδική επιβάτης, μια 40χρονη γυναίκα που δεν τραυματίστηκε.

Αργότερα, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, δέυτερο αυτοκίνητο ανετράπη, στην περιοχή του Φόδελε, επί της εθνικής οδού.

Μιλάμε για τρία πανομοιότυπα τροχαία ατυχήματα μέσα σε λίγες ώρες

Την ώρα που η αναβάθμιση των υποδομών του ΒΟΑΚ παραμένει σε επίπεδο συζήτησης, μια βροχούλα είναι αρκετή για να κάνει το οδόστρωμα επικίνδυνα ολισθηρό.

trohaio.15nov2Και όλα αυτά την ημέρα που βρίσκεται στην Κρήτη ο κ. Στράτος Σιμόπουλος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εργων ΥΠ.ΥΠΟ.ΜΕ.&ΔΙ., για να ανοίξει σήμερα το βράδυ στα Χανιά, το διήμερο συνέδριο για την οδική ασφάλεια, με τον ΒΟΑΚ στο επίκεντρο.

Ηχηρή η απουσία του υπουργού υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, η οποία εδώ και μέρες είχε ανακοινωθεί.

One thought on “Τρία τροχαία στην Εθνική «καλωσορίζουν» στην Κρήτη τα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook