Το καλύτερο λουκάνικο είναι Κρητικό! | Μεγάλη διάκριση για εταιρεία αλλαντικών του νησιού

το-καλύτερο-λουκάνικο-είναι-κρητικό-μ-20723

loukanikoΜια σημαντική διάκριση πέτυχε η Creta Farms και τα καινοτόμα προϊόντα της εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο τη διεθνή παρουσία της εταιρίας.

Ειδικότερα, η Creta Farms απέσπασε το βραβείο του Πιο Γευστικού Καινοτόμου Χοιρινού Λουκάνικου του 2012 στη Μεγάλη Βρετανία από τον οργανισμό BPEX για την καινοτόμα μεθοδολογία της, Εν Ελλάδι.

Η βράβευση του προϊόντος Premium Pork Sausage with Chorizo & Olive Oil της Creta Farms οφείλεται στην παγκόσμια πατενταρισμένη καινοτομία που παρουσιάζουν τα προϊόντα της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, η καινοτόμα μεθοδολογία, που χρησιμοποιείται στα Εν Ελλάδι προϊόντα, βασίζεται στην επιλογή εκλεκτών κομματιών άπαχου κρέατος και άμεση προσθήκη εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στη φυσική του μορφή με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να χαρακτηρίζεται από υψηλή διατροφική αξία και πλούσια γεύση.

Στο πλαίσιο του τελικού του διαγωνισμού των BPEX Awards, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Butchers’ Hall του Λονδίνου στις 26 Οκτωβρίου, φιλοξενήθηκαν 15 υποψήφιοι φιναλίστ μέσα από 200 συμμετοχές.

Το Premium Pork Sausage with Chorizo and Olive Oil ξεχώρισε ανάμεσα στα 15 υποψήφια λουκάνικα εν μέσω έντονου ανταγωνισμού. Το προϊόν της Creta Farms που διακρίθηκε είναι μόνο μία από τις έξι ποικιλίες των Creta Farms Pork Sausages της εταιρίας, τα οποία κέρδισαν και άλλες αρκετές διακρίσεις στα Βραβεία BPEX, συμπεριλαμβανομένων αργυρών και χάλκινων βραβείων.

Ο Αντιπρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Creta Farms, Τάκης Δομαζάκης, δήλωσε σχετικά: Η διάκριση της καινοτόμας μεθοδολογίας της Creta Farms στη Μεγάλη Βρετανία μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε το όραμά μας για τη διάδοση της ιδέας του ελαιολάδου και της σωστής διατροφής σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρία δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στην αγγλική αγορά το προϊόν διατίθεται από τη θυγατρική της εταιρίας στην Σουηδία, τη Scan Foods UK, την οποία έχει αδειοδοτήσει η Creta Farms.

Πηγή:prismanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook