Τα περήφανα γηρατειά της Κρήτης θα διαμαρτυρηθούν μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου!

τα-περήφανα-γηρατειά-της-κρήτης-θα-δια-46465

ΓΗΡΚΡΤο Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Νομού Ρεθύμνης συμμετέχει στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των Συνταξιούχων στην Αθήνα στις 19 Απριλίου και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε ανακοίνωση του καλεί όλους τους Συνταξιούχους του νομού να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία που αποφάσισαν οι Συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες των Συνταξι­ούχων και επικυρώθηκε στην σύσκεψη του Δ.Σ. των Συνταξιούχων όλης της Κρήτης στις 29-3-2013 στα Χανιά για την συμμετοχή στην Πανελλαδική Διαμαρτυρία

Στην ανακοίνωση αναφέρεται :

«Επιβάλλεται η μαζική συμμετοχή μας.

Να απαιτήσουμε αποκατάσταση στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, στα δώρα, επιδόματα, καμία περικοπή στις δαπάνες για φάρμακα και δημόσια υγεία. Κατάργηση των χαρατσιών και πλήρη φοροαπαλλαγή της πρώτης κατοικίας. Κατάργηση όλων των αντεργατικών, αντιασφαλιστικών νόμων και μνημονίων. Οι Συνταξιούχοι πληρώναμε μια ζωή από το υστέρημά μας, τον ιδρώτα μας. Δεν χρωστάμε σε κανένα. Να πληρώσουν αυτοί που έχουν τον πλούτο, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι μεγαλέμποροι, οι βιομήχανοι, οι μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, τα λαμόγια και να πάρουν πίσω τα κλεμμένα και να πιάσουν τη φοροδιαφυγή.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Σωματείο μας όλες τις εργάσιμες ημέρες από 9 π.μ. έως 12 μ. στο Εργατικό Κέντρο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook