Τα Χανιά στο Μαΐάμι για την κρουαζιέρα | Cruise Shipping Miami 2013

τα-χανιά-στο-μαΐάμι-για-την-κρουαζιέρα-39930

Το Λιμενικό Ταμείο Χανίων και ο Δήμος Χανίων συμμετέχουν με περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Κρουαζιέρας Cruise Shipping Miami 2013 στο Μαϊάμι προβάλλοντας το Λιμάνι της Σούδας και τα Χανιά ως προορισμό κρουαζιέρας σε εκπροσώπους των μεγαλύτερων εταιρειών και πρακτόρων κρουαζιέρας.

Στην αποστολή συμμετέχουν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων Κώστας  Μπροκαλακης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων  Δημήτρης Λειψάκης και η Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών του Λιμενικού Ταμείου  Αρτεμίσια Σκουμπάκη.

 

miami 2013

Ο Αντιδήμαρχος Χανίων Δημήτρης Λειψάκης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κώστας Μπροκαλάκης με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ   Πάνο Λειβαδά.

 

leipsakis miamiΗ  έκθεση Cruise Shipping Miami 2013  αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού κρουαζιέρας στον κόσμο στην οποία συμμετέχουν όλα τα λιμάνια-προορισμοί κρουαζιέρας και οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου από όλο τον κόσμο.

Με τη δράση αυτή το Λιμενικό Ταμείο Νομού  Χανίων και ο Δήμος Χανίων έχουν ως στόχο να προβάλλουν στις εταιρείες κρουαζιέρας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την ασφάλεια που προσφέρει το Λιμάνι της Σούδας και ο προορισμός Χανιά τόσο στα πλοία όσο και στους επιβάτες κρουαζιέρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook