Συννεφιασμένος ο καιρός στην Κρήτη | Πέφτει η θερμοκρασία

συννεφιασμένος-ο-καιρός-στην-κρήτη-πέ-64178

kairos astatosΝεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι και μετά στη Μακεδονία, τη Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, περιμένουμε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά καλός με εξαίρεση τις πρωινές ώρες όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 25 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

 

Πηγή: meteo

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook