Συγκλονιστικό! | Φωτογράφισε τη γυναίκα του από την πρώτη μέρα του καρκίνου ως το τέλος

συγκλονιστικό-φωτογράφισε-τη-γυναίκ-93563

Οι παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο migueldepalabras.net, είναι μια πραγματική φωτογραφική ιστορία που καταγράφηκε από τον φωτογράφο Άντζελο Μερίνο.

can1Ο Άντζελο παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες όλα τα στάδια του καρκίνου που πέρασε η σύζυγος του Τζένιφερ, μέχρι το τέλος της μεγάλης μάχης της.

can2Οι στιγμές που περιγράφονται είναι συγκλονιστικές, ενώ οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν ύστερα από παράκληση της ίδιας της Τζένιφερ.

Ο Άντζελο συνοδεύει τις φωτογραφίες με το παρακάτω κείμενο:

can3«Δυστυχώς η πλειοψηφία του κόσμου προτιμά να μη συζητά αυτές τις πραγματικότητες. Ο κόσμος νομίζει ότι πρόκειται γενικά κι αόριστα για μια εμπειρία που αν επιβιώσεις, σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Όμως η κανονικότητα δεν υφίσταται στα χωρικά ύδατα του καρκίνου. Αυτοί που πάσχουν, πρέπει να καθορίζουν μια νέα πραγματικότητα κάθε μέρα. Πως μπορούν όμως να καταλάβουν αυτό που ζούσαμε κάθε μέρα; Οι φωτογραφίες μου δείχνουν αυτή την “συμβίωση”. Δείχνουν τις προκλήσεις, τις δυσκολίες, τον φόβο, την θλίψη και την ελπίδα που η Τζένιφερ είχε να αντιμετωπίσει ενώ πάλευε με την ασθένεια. Το σημαντικότερο όμως από όλα: αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν την αγάπη μας».

can4

 

can5

can6

can7

can8

can9

 

can10

 

can11

 

can12

 

can13

 

can14

can15

 

can16

can17

Πηγή: migueldepalabras

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook