Σοκ η πραγματικότητα για την υγεία της Μυρτώς | Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο βιασμός της

σοκ-η-πραγματικότητα-για-την-υγεία-της-24631

paros

Σοκ προκαλεί η πραγματικότητα για την υγεία της 15άχρονης Μυρτώς Παπαδομιχελάκη. Τα καλά νέα ότι ανέκτησε πλήρως τις αισθήσεις της και ότι άρχισε να περπατάει δεν ισχύουν.

Η Μαίρη Κοτρώτσου η μητέρα της μικρής που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια από Πακιστανό στην Πάρο έχει γίνει σκιά του εαυτού της.»Δεν ισχύει τίποτα από όσα μάθατε για το παιδί μου.κάποιοι παίζουν με τον πόνο μας».

Η ξαφνική μεταφορά της μικρής απο το ιδιωτικό θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ, στο δημόσιο νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ξένισε ακόμα περισσότερο.Το γραφείο τύπου και επικοινωνίας του θεραπευτηρίου τηρούσε σιγή ιχθύος, ενώ ο διευθυντής του 1ου Λυκείου Χαλκηδόνας, του σχολείου όπου η Μυρτώ θα παρακολουθούσε φέτος τα μαθήματα της Α΄Λυκείου, υποστηρίζει ότι γονείς και μαθητές κάνουν έρανο για να μαζέψουν χρήματα για τα νοσήλεια της μικρής καθώς, οι Παπαδομιχελάκηδες, η οικογένεια της μικρής, αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ οι πόρτες του δωματίου 1024 παραμένουν ερμητικά κλειστές για όλους, ενώ οι θεράποντες γιατροί δεν λένε κουβέντα.Το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που μιλούσε για ανάκαμψη της υγείας του κοριτσιού είχε κάνει όλη την Ελλάδα ν΄αναθαρρήσει.

Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη! Ναι μεν η κοπέλα αναπνέει δίχως μηχανική υποστήριξη αλλά πέραν τούτου ουδέν! ούτε περπατάει, ούτε καν επικοινωνεί με το περιβάλλον! Η μητέρα της, σκιά του εαυτού της , προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα και αναρωτιέται γιατί τόση υποκρισία: «χρειάζεται πολύς χρόνος για να αποκατασταθεί η υγεία του παιδιού μου.

«Με παίρνει ο κόσμος τηλέφωνο και μου λέει μπράβο για την υποτιθέμενη ανάρρωση και εγώ δεν ξέρω τι να πω, ντρέπομαι και αισθάνομαι άσχημα».

Η ίδια υποστηρίζει ακόμη ότι και οι ισχυρισμοί της διευθύνουσας συμβούλου του ΥΓΕΙΑ κυρίας Αρετής Σουβατζόγλου ότι το νοσοκομείο κάλυπτε τα νοσήλεια της μικρής, είναι ψεύτικοι. Μόνο το δωμάτιο παρέχονταν δωρεάν , όλα τα άλλα, εξετάσεις, μοσχεύματα, τα πάντα τα πλήρωνε η οικογένεια που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τραγική οικονομική θέση, εξ ου και η μεταφορά της μικρής στο δημόσιο νοσοκομείο.Παρόλα αυτά η μεταφορά της μικρής και οι συνθήκες νοσηλείας της κρατήθηκαν μυστικές. Ακόμα και οι γιατροί του ΥΓΕΙΑ πρόσφατα πληροφορήθηκαν για την μεταφορά.

Ένα ξεφτιλισμένο κράτος που αντί ν΄αναλάβει όλα τα έξοδα της νοσηλείας της μικρής Μυρτώς , της έκανε και έξωση από πάνω, ενώ σήμερα οι γονείς της τρέχουν πανικόβλητοι να βρουν χρήματα για να σώσουν την κόρη τους…ας ευχηθούμε να τα καταφέρουν.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook