Ραντεβού την άνοιξη

ραντεβού-την-άνοιξη-3476

Είναι γεγονός… Οι «Depeche Mode» έρχονται στην Ελλάδα. Επιτέλους… Η ακύρωση της τελευταίας στιγμής της συναυλίας που επρόκειτο να δώσουν τον Μάιο του 2010 στην Αθήνα, απογοήτευσε τους φανατικούς Ελληνες θαυμαστές τους.

Γι’ αυτό κι εκείνοι αποφάσισαν να τους «αποζημιώσουν» συμπεριλαμβάνοντας τη χώρα μας στους σταθμούς της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους η οποία θα ξεκινήσει τον Μάιο από την Ευρώπη. Οι «Depeche Mode» θα βρίσκονται ολοζώντανοι στη σκηνή του Terra Vibe, στη Μαλακάσα, στις 10 Μαΐου του 2013.

Είναι η πρώτη μεγάλη ξένη συναυλία που ανακοινώνεται για το 2013 και κατά πάσα πιθανότητα η μεγαλύτερη της νέας χρονιάς. Γιατί πρόκειται για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση του πιο επιτυχημένου συγκροτήματος ηλεκτρονικής μουσικής στην Ιστορία, που δημιούργησε νέο ήχο και κατά τη διάρκεια της 30ετούς και πλέον δράσης του έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατ. αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας, η έναρξη της οποίας θα συμπέσει και με την κυκλοφορία του νέου, 13ου άλμπουμ της καριέρας τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη, θα δώσουν 34 συναυλίες σε 25 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, για να συνεχίσουν με συναυλίες στη Βόρειο Αμερική.

Πρώτος ευρωπαϊκός σταθμός τους θα είναι το Τελ Αβίβ όπου θα εμφανιστούν στις 7 Μαΐου, ενώ θα παίξουν επίσης, μεταξύ άλλων, στο Παρίσι, στη Ρώμη, στο Βερολίνο και στη Μόσχα. «Είμαι ενθουσιασμένος που ξαναβγαίνουμε σε περιοδεία, αλλά και για το νέο άλμπουμ», δήλωσε ο Dave Gahan, η πολυτάραχη ζωή του οποίου έχει ταυτιστεί απόλυτα με τους «Depeche Mode».

Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου στα Tickethouse της Αθήνας και στο «Musicland» της Θεσσαλονίκης. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 30, 40, 50 και 125 €, ενώ θα διατίθενται και εισιτήρια για ανέργους έναντι 23 €.

Πηγή: real.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook