Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κρήτη | Επιδείνωση του καιρού προβλέπουν οι μετεωρολόγοι

προβλήματα-από-την-κακοκαιρία-στην-κρ-20054

Fresh snow in Aigle, Canton of VaudΠροβλήματα δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία που πλήττει αυτές τις ημέρες το Νομό Χανίων αλλά και όλη την Κρήτη.

Έντονες ήταν οι χιονοπτώσεις στα ορεινά των Χανίων.

Με πολύ μεγάλη δυσκολία πραγματοποιείτο χθες η κυκλοφορία των οχημάτων κάτω από την γέφυρα της Εθνικής οδού στο ύψος του Βαμβακόπουλου, καθώς από την έντονη βροχή πλημμύρισε ο δρόμος.

Στο μεταξύ, εκτός από τον Ομαλό χιόνισε, στα ορεινά του Αποκόρωνα, στα Σφακιά, στα χωριά Καλλικράτης και Ασφένδου, στα Ανώγεια αλλά και στο Οροπέδιο του Λασιθίου, όπου δημιουργήθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Παράλληλα, οι αρχές κλήθηκαν να απεγκλωβίσουν από τα χιόνια άτομα τα οποία είχαν αποκλειστεί στο Οροπέδιο του Σκίνακα στα Ανώγεια.

xionia_alisidesΚατολισθήσεις, σημειώθηκαν στο Κολυμπάρι, στο Πλατάνι, στους Αγίους Πάντες Χανίων αλλά και στον Πετρέ Ρεθύμνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως, τόσο η ΕΜΥ, όσο και οι ειδικοί συνιστούν προσοχή στους πολίτες, καθώς σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένεται επιδείνωση του καιρού στην Κρήτη τις επόμενες ώρες με σφοδρές χιονοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 7 βαθμούς Κελσίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook