Πλατανιάς | Και τώρα κύπελλο | Την Πέμπτη στα Περβόλια με Καρδίτσα

πλατανιάς-και-τώρα-κύπελλο-την-πέμπτ-13733

Το βλέμμα στο Κύπελλο Ελλάδος στρέφει ο Πλατανιάς και στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, την Πέμπτη στα Περιβόλια. Η χανιώτικη ομάδα είναι φαβορί απέναντι σε μια ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο προπονητής του Πλατανιά Άγγελος Αναστασιάδης θα χρησιμοποιήσει αρκετές «ρεζέρβες».

Η αποστολή του Πλατανιά είναι 20 μελής και αποτελείται από τους:

Αγκιλέρα, Γκονζάλες, Δέντσα, Δημήτρη, Κάλαϊτζιτς, , Λαζαρίδη, Σαλούντοκ, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ντόε, Ουκάρ, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τζανή, Γιακουμάκης, Τσοντάκης, Κουρτεσιώτης, Αρότσα.

Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Κηπουρός, Ουντότζι και Αναστασάκος. Ο Αργυρόπουλος θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα, Ο Κανακούδης είναι τιμωρημένος από το παιχνίδι με τη Βέροια, ο Κηπουρός μένει εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί, ο Ουντότζι προσπαθεί να προλάβει τον Λεβαδειακό και ίσως προπονηθεί την Πέμπτη το πρωί, ενώ ο Αναστασάκος μπήκε στις προπονήσεις από την Τρίτη, συμμετείχε και στο πρόγραμμα της Τετάρτης, συνεπώς θα τεθεί στη διάθεση του Αναστασιάδη για τον Λεβαδειακό. Ωστόσο, για ευνόητους λόγους δεν θα παίξει απέναντι στην Καρδίτσα.

Θέση λοιπόν στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Παληγεώργος, Γιακουμάκης, Τσοντάκης, Ναζλίδης, Κουρτεσιώτης και Μαρτσάκης, ενώ ενδιαφέρον θα έχει ποιος από τους Λαζαρίδη και Σαλούντοκ θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια η προπώληση ξεκίνησε την Τετάρτη και θα συνεχιστεί και την Πέμπτη, τόσο από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων στην Πλατεία της Αγοράς, όσο και από τα γραφεία της ΠΑΕ Πλατανιάς. Φυσικά εισιτήρια θα υπάρχουν και στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιβολίων, ενώ τιμώνται προς 10 ευρώ.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook