Παρουσιάσεις και παρατράγουδα …

παρουσιάσεις-και-παρατράγουδα-5098

«Κόκκινο πανί» αποδείχτηκε η παρουσία της Μαρίας Ρεπούση στα Χανιά.

Κατά την χθεσινή παρουσίαση, του νέου της βιβλίου, με τίτλο «Τα Μαρασλειακά 1925-1927» «συνωστήθηκαν»στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Χανίων, τοπικοί εκπρόσωποι από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και απλοί πολίτες, οι οποίοι προπηλάκισαν την Καθηγήτρια Ιστορίας της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αφορμή το σχολικό βιβλίο του Δημοτικού στο οποίο, όπως η ίδια έχει καταγράψει, «κατά την διάρκεια της Μικρασιατικής Καταστροφής, οι Έλληνες, συνωστιζόταν στον προβλήτα του λιμανιού της Σμύρνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πριν αρχίσει η παρουσίαση του βιβλίου, στο χώρο της εκδήλωσης, βρέθηκαν και άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οι οποίοι ερεύνησαν, εξονυχιστικά το χώρο.

Οι συγκεντρωμένοι, αφού καταφέρθηκαν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά της βουλευτού της Δημοκρατικής Αριστεράς, αποχώρησαν, όμως αποχώρησε και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Κώστας Χουρδάκης.

Η Μαρία Ρεπούση, προέβη η ίδια στην παρουσίαση του βιβλίου, ενώ έκανε λόγο για βαθιά αντιδημοκρατική συμπεριφορά.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η κα. Ρεπούση, μετέβη στο ΜΑΙΧ, όπου εκείνη την ώρα, πραγματοποιείτο, η παρουσίαση του νέου βιβλίου, του πρώην υπουργού Οικονομικών, Νίκου Χριστοδουλάκη, με τίτλο «Οικονομικές Θεωρίες και Κρίσεις.»

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση, ήταν ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης και ο  Νίκος Παπαδάκης,  ενώ την εκδήλωση, παρουσίασε ο δημοσιογράφος του Mega, Μανόλης Αναγνωστάκης.

Παρευρέθησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος, Μανόλης Σκουλάκης, Αντιδήμαρχοι, ο Τάσος Βάμβουκας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Μιχάλης Μαρακάκης,ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ, Γιάννης Μαργαρώνης, ο Γιάννης Φακιδάρης και ο Γιάννης Χίνος από τον Εμπορικό Σύλλογο  και πλήθος κόσμου.

One thought on “Παρουσιάσεις και παρατράγουδα …

  1. Σταθάκης & Κλωνιζάκης??? Μήπως φλερτάρει και αυτή η πριμαντόνα κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά..?

    Ο εξοχότατος τέως «υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών», κύριος Χριστοδουλάκης, επιχειρεί να μας πείσει για το βάθος της σκέψης του, για την επιστημονική του κατάρτιση, και για την αναπόφευκτη φύση της ευρω-υποδούλωσης. Μέσα από ιστορικές αναδρομές, πελαγοδρομήσεις, και ευχολόγια αδυνατεί, όμως, να μας πείσει για την ορθότητα -ούτε καν για την πρακτικότητα- της οικονομικής σκευωρίας που του έμαθαν να παπαγαλίζει οι αφεντάδες του…
    http://clubs.pathfinder.gr/pasokkateleth/681110

    Αλλά επειδή αναφέρεται και σε κρίσεις περασμένων αιώνων (αρχαία Αθήνα, Ρώμη και Βυζάντιο), ας ληφθεί σοβαρά υπόψιν ότι οι δουλοκτήτες της Αρχαιότητας και οι σκοταδισταί του Μεσαίωνος, συνήθως τα κατάφερναν καλύτερα από αυτόν και τους «εκσυγχρονιστές, ορθολογικούς, φιλελεύθερους» και τους λοιπούς «υπεύθυνους» χοιρούργους της ελλειμματικής Ελλάδας.. http://sites.google.com/site/romeandromania/Home/5th-c

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook