Παγκόσμιο σοκ για αστυνομικό που σκότωσε και έφαγε τον εραστή του

παγκόσμιο-σοκ-για-αστυνομικό-που-σκότ-111046
german_cannibal.jpg.size.xxlarge.letterboxΗ αστυνομία στη Δρέσδη συνέλαβε 55χρονο αστυνομικό ο οποίος φέρεται να σκότωσε και να έφαγε έναν άλλον άνδρα, πιθανότατα τον εραστή του

Πτώμα 59χρονου επιχειρηματία οδήγησε στη σύλληψη 55χρονου αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται και για κανιβαλισμό.

Ο 59χρονος επιχειρηματίας ζούσε στο Ανόβερο και είχε εξαφανιστεί. Εντοπίστηκε τελικά νεκρός από την αστυνομία στα όρη Erz στην πρώην ανατολική Γερμανία, με ορισμένα μέλη του θύματος να έχουν φαγωθεί.

Οι αστυνομικοί μέσω της έρευνάς τους οδηγήθηκαν στον αστυνομικό, ο οποίος εργάζεται για το Κρατικό Γραφείο Εγκληματικών Ερευνών στην Σαξονία και είναι ειδικός γραφολόγος.

Ο συλληφθείς έχει μεν ομολογήσει ότι σκότωσε τον επιχειρηματία, μετά όμως δική του επιθυμία. Ταυτόχρονα όμως αρνείται πως τον έφαγε, ενώ οδήγησε τις αρχές στην ορεινή περιοχή, σε έκταση της ιδιοκτησίας του, όπου είχε θάψει ορισμένα από τα μέλη του θύματος.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι δυο άνδρες γνωρίστηκαν μέσω ιστοσελίδας σαδιστικού σεξ αλλά και ωδής στον κανιβαλισμό – φετιχισμό και συναντήθηκαν, πιθανότατα για πρώτη φορά, στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Δρέσδης στις 4 Νοεμβρίου.

Λίγο μετά τη συνάντηση, ο 59χρονος βασανίστηκε, δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε με μαχαίρι.

Όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της αστυνομίας της Δρέσδης, το θύμα «φαντασιωνόταν από τα νιάτα του, ότι τον δολοφονούν και τον τρώνε».

Σύμφωνα με το BBC, δεν έχει διαπιστωθεί εάν πρόκειται για προμελετημένη δολοφονία ή για σεξουαλικό παιχνίδι με άσχημη κατάληξη.

 

Πηγή: news247.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook