Πάμε Περβόλια με Πλατανιά …

πάμε-περβόλια-με-πλατανιά-5481

Καθοριστικό χαρακτήρα ενόψει της συνέχειας αποκτά για τον Πλατανιά το απογευματινό (3/11, 17:15, NOVASPORTS 2) παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων.

Η Χανιώτικη ομάδα θέλει τη νίκη για να επανακτήσει την ψυχολογία της αλλά και να αφήσει πίσω τις δύο ήττες που προηγήθηκαν από ΟΦΗ και ΑΕΚ και οι οποίες επιβάρυναν το κλίμα στα αποδυτήρια… Την περασμένη Τρίτη (30/10) άλλωστε, ο Στέλιος Βαρουξάκης επισκέφτηκε την ομάδα στο Μάλεμε, εκφράζοντας μεν τη στήριξή του αλλά και απαιτώντας τη νίκη επί της Κέρκυρας.

Η προετοιμασία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κύλησε χωρίς προβλήματα κι έτσι ο Γιάννης Χατζηνικολάου επέλεξε τους «καλύτερους» 20 ποδοσφαιριστές για το συγκεκριμένο παιχνίδι που πρόκειται για τους: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γιακουμάκη, Γκονζάλες, Δέντσα, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη και Τζανή.

Η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα αφίχθη στα Χανιά το μεσημέρι της Παρασκευής (2/11) και το απόγευμα πραγματοποίησε προπόνηση στο γήπεδο της Ασπίδας στο Ναύσταθμο. Ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει σε 19 παίκτες του, οι οποίοι είναι οι εξής: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Μοντέιρο, Βενέτης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Κρητικός, Λεόν, Αγρίτης, Γιάντσης, Καραλής, Τσοκάνης, Μπάρκογλου, Παπαδήμας, Βασιλόγιαννης, Γκούμας και Σταμογιάννος.

Η διαιτησία

Άρχων της αναμέτρησης θα είναι ο Γιάννης Δελφάκης από την Ένωση Αρκαδίας. Βοηθοί του ο Αλεξέας (Μεσσηνίας) και ο Αναστόπουλος (Αρκαδίας). Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Ιωαννίδης (Αργολίδας).

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook