Ο Bond… έφθασε

ο-bond-έφθασε-2968

Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της 23ης ταινίας James Bond, Skyfall. Γι’ άλλη μία φορά σκηνοθέτης είναι ο Sam Mendes και πρωταγωνιστής ο Daniel Craig, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται τα κορίτσια του Berenice Marlohe και Naomi Harris και στον ρόλο της Μ είναι και πάλι η Judi Dench.

Τον κακό υποδύεται ο γοητευτικότατος Javier Bardem και ρόλο έκπληξη έχει ο Ralph Fiennes. Θεωρείται η πιο ανατρεπτική ταινία του Βρετανού πράκτορα 007, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια κινηματογραφικής ζωής.

Για πρώτη φορά σε πρεμιέρα βρέθηκαν και εκπρόσωποι των Ανακτόρων, ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα, που φάνηκαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα φώτα και την προσοχή.

Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους ήταν φυσικά η Τάνια Σωτηροπούλου που συμμετέχει στην ταινία, ο σερ Christopher Lee εμφανώς καταβεβλημένος, η πανέμορφη Kelly Brook, η Ελληνοβρετανίδα τραγουδίστρια και κριτής στο Χ-Factor Tulisa Contostavlos και πολλοί πολλοί άλλοι.

Το τραγούδι της ταινίας ερμηνεύει η Adele, η οποία γέννησε το Σάβαβτο τον γιο της και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην πρεμιέρα.

Παρά τις περικοπές στο μπάτζετ της ταινίας, αναμένεται να είναι πιο φαντασμαγορική και πιο περιπετειώδης από ποτέ!

Πηγή: Real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook