Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-12-δεκ-113104

kakokairia-thuellodeis-anemoi-kairosΣυννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Κρήτη την Πέμπτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί.

Χανιά 

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά την Πέμπτη 12/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο την Πέμπτη 12/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Ηράκλειο

Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης την Πέμπτη 12/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Λασίθι

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη στο Λασίθι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook