Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα

kairosΝεφώσεις, πυκνότερες στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες από τις απογευματινές κυρίως ώρες στα βορειοδυτικά, περιμένουμε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013. Τα φαινόμενα στο Βόρειο Ιόνιο και πιθανόν σε παράκτιες περιοχές της Ηπείρου θα είναι τοπικά ισχυρά, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 25 στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα να είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειo, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: meteo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ