Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-17-δεκε-111057

kairos2Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη, λίγα χιόνια στα ορεινά και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook