Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-23-δε-98469

kairos iliosΑραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013. Το πρωί κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 5 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook