Ο Πλατανιάς σήμερα με ΟΦΗ για θετικό αποτέλεσμα | Ευλόγησον…

ο-πλατανιάς-σήμερα-με-οφη-για-θετικό-απ-15387

platanias 4

Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα, ο Πλατανιάς τίθεται αντιμέτωπος αργά το απόγευμα (19:30, NOVASPORTS 2) της Δευτέρας (18/2) του ΟΦΗ, στον αγώνα που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής για τη Super League.

Η Χανιώτικη ομάδα έχει πολύ δύσκολο έργο διότι ο ΟΦΗ είναι πολύ αποτελεσματικός στα τελευταία παιχνίδια στο Γεντί Κουλέ, απόδειξη ότι στα 4 τελευταία μετρά ισάριθμες νίκες, τη στιγμή που στα προηγούμενα 7 είχε κερδίσει μόλις τις 2 φορές…

Σε σχέση με τον αγώνα με τον Άρη, η πίεση δεν είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα, αλλά μετά τη νίκη των «κίτρινων» επί του Παναθηναϊκού, ο Πλατανιάς με τυχόν θετικό αποτέλεσμα -ειδικότερα αν αυτό είναι η νίκη- κάνει αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή του.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα για την 11άδα «σίγουροι» φαντάζουν 10 παίκτες, με την 11η θέση να την διεκδικούν 4 παίκτες: Λαμπάρθε, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης και Δέντσας.

Άρα: Κηπουρός κάτω από τα δοκάρια, Ποτουρίδης-Καστέλς αμυντικό δίδυμο, Αργυρόπουλος δεξιά, Κουρτεσιώτης αριστερά, Αγκιλέρα-Κάλαϊτζιτς στα χαφ, Ναζλίδης, Γιάννου και Αναστασάκος μπροστά με την 11η θέση επαναλαμβάνουμε να τη διεκδικούν οι Λαμπάρθε, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης και Δέντσας.

Στη διάθεση του Αναστασιάδη βρίσκονται ακόμα και οι Δημήτρης, Στόλερ, Μιρτσέτα, Τσιντί, Γιακουμάκης και Λαζαρίδης.

 

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook