Ο Κρητικός του Master Chef που κλέβει τις εντυπώσεις !

ο-κρητικός-του-master-chef-που-κλέβει-τις-εντυπώ-22706

Master ChefΟι Κρητικοί τηλεθεατές που φέτος το χειμώνα παρακολουθούν το παιχνίδι του Mega Master Chef σίγουρα έχουν ήδη ξεχωρίσει έναν παίκτη, όχι μόνο για το ταλέντο του στην κουζίνα αλλά και για το απόλυτα κρητικό ταμπεραμέντο του.

Ο Μανώλης Μαυρογιαννάκης έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει φανατικούς οπαδούς αλλά και καλούς φίλους μέσα και έξω από το παιχνίδι. Στο facebook μάλιστα έχει δημιουργηθεί και ειδική σελίδα για τον Μανώλη που απαριθμεί ήδη περισσότερα από 1.000 μέλη που τον στηρίζουν φανατικά!

Ο νεαρός Μανώλης φτιάχνει καταπληκτικό λαγό στιφάδο, θεωρεί το πιο αφροδισιακό πιάτο τα μύδια σαγανάκι, ακούει κρητικά όταν μαγειρεύει, από τους chef / κριτές τον αγχώνει περισσότερο ο κύριος Λαζάρου και αν θα καλούσε τρία πολιτικά πρόσωπα για φαγητό, αυτά θα ήταν «ο Ευάγγελος Βενιζέλος και θα του έφτιαχνα ένα γουρούνι με πατάτες στο φούρνο, η κυρία Μέρκελ και θα της έφτιαχνα ένα πιάτο με παξιμάδι κρίθινο, ένα αβγό βραστό, δυο ελιές τσακιστές και μισή ντομάτα, για να νιώσει τη λιτότητα και ο κύριος Στρος Καν και θα του έφτιαχνα σούπα μάραθου (φινόκιο) με απεριτίφ από γλυκόριζα που είναι αφροδισιακό.

Ο νεαρός Κρητικός έχει κερδίσει τη συμπάθεια κοινού, συμπαικτών και κριτών καταφέρνοντας να εκτελεί με επιτυχία τις συνταγές του και να παραμένει στο παιχνίδι.

One thought on “Ο Κρητικός του Master Chef που κλέβει τις εντυπώσεις !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook