Ομολόγησε ο δράστης της άγριας δολοφονίας στην Ξάνθη

ομολόγησε-ο-δράστης-της-άγριας-δολοφο-17538

XANTHIΟμολόγησε την αποτρόπαια πράξη του ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 34χρονης κοπέλας στην Ξάνθη. Πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα, ο οποίος προσήχθη την Πέμπτη το απόγευμα ως ύποπτος και ανακρινόταν μέχρι το πρωί από τις αστυνομικές αρχές.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, o αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης, Γεώργιος Γκοδοσίδης, επιβεβαίωσε το γεγονός και διευκρίνισε ότι οι αρχές οδηγήθηκαν στον νεαρό από αποτύπωμά του το οποίο βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Ο δράστης ήταν γείτονας της άτυχης κοπέλας και διατηρούσε μανάβικο στην περιοχή.

Στις 11 το πρωί αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τον κ. Γκοδοσίδη.

Σοκ στην τοπική κοινωνία

Το φρικιαστικό αυτό έγκλημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία με τους χρήστες του Facebook από την Ξάνθη να προσθέτουν στα προφίλ τους μαύρες φωτογραφίες. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του group των Παλαιών Φωτογραφιών της Ξάνθης, στο πλαίσιο της οποίας τα προφίλ θα παραμείνουν μαύρα για τρεις μέρες.

Στο πόρισμα του ιατροδικαστή γίνεται λόγος για άγρια σεξουαλική κακοποίηση που στοίχισε τη ζωή της άτυχης κοπέλας. Στη συνέχεια ο δράστης την περιέλουσε με βενζίνη, την οποία αφαίρεσε από παρακείμενα σταθμευμένα μηχανάκια, και έβαλε φωτιά.

Οι φωνές της κοπέλας αναστάτωσαν την πολυκατοικία, ενώ από τους πρώτους που έσπευσαν δίπλα της προκειμένου να τη βοηθήσουν και να σβήσουν τη φωτιά ήταν ο ίδιος ο πατέρας της. Ωστόσο, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν η κόρη του δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει αμέσως. Όταν όμως είδε τα κλειδιά της, τα οποία ήταν ακόμα πάνω στην εξώπορτα της πολυκατοικίας, κατάλαβε ότι επρόκειτο για την κόρη του.

Η άτυχη κοπέλα ζούσε και εργαζόταν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και βρισκόταν την Ξάνθη για να κάνει γιορτές με τους γονείς της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook