Οι Χανιώτες αγρότες έδωσαν ραντεβού την Τρίτη το απόγευμα στη Σούδα

οι-χανιώτες-αγρότες-έδωσαν-ραντεβού-τ-28573

 

 

 

 

ploio

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά ο απόπλους του πλοίου που θα μετέφερε αγροτικά προϊόντα από τα Χανιά προς τον Πειραιά.

Αν και την Κυριακή έγινε κανονικά το δρομολόγιο Ηράκλειο-Πειραιάς, το βράδυ της Δευτέρας οι αγρότες των Χανίων είδαν τα προϊόντα τους να μένουν εγκλωβισμένα στο λιμάνι της Σούδας, καθώς το πλοίο της γραμμής δεν έφυγε ποτέ για το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Η  αντίδραση των αγροτών ήταν άμεση. Διαμαρτυρήθηκαν έντονα στα στελέχη της ΠΝΟ που βρίσκονταν στο λιμάνι, ενώ έκαψαν και κάποια λάστιχα, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

Αύριο Τρίτη απόγευμα οι αγρότες αναμένεται να βρεθούν εκ νέου στο λιμάνι, να ασκήσουν πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση, με απότερο σκοπό να φύγει πλοίο από τη Σούδα άμεσα, για να μεταφερθούν τα προϊόντα τους στον Πειραιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν έφυγε τελικά το πλοίο της γραμμής από το λιμάνι των Χανίων όπως ήλπιζαν μέχρι τελευταία στιγμή οι αγρότες παρά τις σκληρές διαπραγματεύσεις των τελευταίων ωρών στη Περιφερειακή ενότητα Χανίων.

Νωρίτερα, κομβόι αγροτών είχε ξεκινήσει με προορισμό το λιμάνι της Σούδας, προκειμένου να ασκήσουν πιέσεις.

Οι Χανιώτες αγρότες που είδαν τα προϊόντα τους να μένουν άλλη μία νύχτα στη Κρήτη βγήκαν εκτός εαυτού, έκαψαν λάστιχα με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στο λιμάνι της Σούδας να γίνει ιδιαίτερα αποπνικτική.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook