ΝΕΟ ΣΟΚ | Υπόθεση παιδεραστίας με εμπλοκή αστυνομικού στην Κρήτη

νεο-σοκ-υπόθεση-παιδεραστίας-με-εμπλο-98060

paiderastisΜια σοβαρή υπόθεση αποπλάνησης που προκαλεί σάλο στην τοπική κοινωνία εξετάζουν αυτήν τη φορά οι αστυνομικές Αρχές Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικης 14 ετών, ενώ την ίδια ώρα κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι είναι κόρη συναδέλφου του αστυνομικού.

Ο 45χρονος φερόμενος ως δράστης, που υπηρετεί σε υπηρεσία του Ρεθύμνου, συνελήφθη σήμερα από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ η υπόθεση ξεκίνησε κατόπιν καταγγελίας η οποία και αυτή εξετάζεται.

Μάλιστα συνελήφθη επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν περίπου 200 σφαίρες, την κατοχή ωστόσο των οποίων δεν μπορούσε να αιτιολογήσει και για τον λόγο αυτό κρατείται.

Για την περίπτωση της αποπλάνησης της ανήλικης δεν υφίσταται αυτόφωρη διαδικασία, καθώς οι πράξεις τις οποίες έχει περιγράψει η 14χρονη στην κατάθεσή της, έχουν γίνει σε προγενέστερο χρόνο.

Από το πρωί στην Ασφάλεια Ρεθύμνου έχει καταθέσει η ανήλικη παρουσία ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος μαζί με αξιωματικούς της Ασφάλειας ενημέρωσε το πρωί και τους ίδιους τους γονείς.

Επίσης καταθέσεις έχουν δώσει και οι γονείς της όσο και τα άτομα του φιλικού περιβάλλοντος της 14χρονης που έκαναν την καταγγελία στην ασφάλεια, όταν αντιλήφθηκαν ότι το κορίτσι είχε συχνές επικοινωνίες μαζί του.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί τόσο ο εισαγγελέας όσο και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: neakriti

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook